2014-07-07 02:45:39• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Szívesen szórakoztatja a kollégáit

Napi horoszkóp július 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az nem szokatlan önnek, hogy ön utasítgat másokat. Sőt! Most annál furcsábbnak találhatja, ha más teszi meg ugyanezt önnel. Ám érdemes hallgatnia a jó szóra, mert szívéből beszél az illető. Csak ezt nehéz az egójának elismernie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön szeret mindent eltervezni pontosan, ezért nagyon kizökkentheti a lelki egyensúlyából, ha mégsem pont úgy történnek a dolgok. Ne keseredjen el, mert lehet, hogy éppen a váratlanban bukkan fel egy önnek való jó lehetőség.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A munkahelyén csak akkor érzi jól magát, ha időről-időre felpattanhat, és valami egészen más dologgal foglalkozhat. Sajnos valami rossz pletykába keveredhet nyughatatlan természete folytán. Egy módon megelőzheti a bajt: ha jót mond.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Többet kellene törődnie a mások problémáival. A kedvesével is legalább annyit, amennyit ő szán az ön dolgaira. Ha azt látja, hogy fáradt, törődött, foglalkozzon vele egy kicsit, vegyen le gondokat a válláról. Masszírozza meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Rengeteg energiával bír, amit a jövője építésébe fektethet most. Ha még nem látja tisztán, merre tovább, akkor is érdemes felkészülnie rá. Nézegesse az álláshirdetéseket, ha elégedetlen a jelenlegi helyzetével. Konzultáljon a főnökével is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A munkahelyén kell még mindig helyt állnia, holott ön már legszívesebben a habtestét áztatná valami langyos vízben. Az is lehet, hogy még ha szabadságon van is, állandóan telefonon hívogatják. Ha teheti, inkább kapcsolja ki a gépeket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy új feladat nagy lelkesedéssel töltheti el. Kihívásként, kalandként él meg most minden újdonságot, és még az sem frusztrálja, hogy nem mindenben sikerül azonnal tökéleteset alkotnia. Az új munka által új, friss energiák áramlanak az életébe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A magánéletében csak nyugalomra vágyna, mégis annyi minden történik, hogy szinte csak kapkodja a fejét. A viták nem értelmetlenek ugyan, de nem érdemes minden apróság miatt felkapnia a vizet. Csak addig vitatkozzon, amíg van megoldás is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szeretné bővíteni az ismereteit, és erre most akár a munkahelyén is lehetősége lesz. Igaz, talán nem pont arra vágyott, amit ott tanulnia kell, de bízhat abban, hogy fenomenális tanárra akad. Akiben akár egy új barátra is találhat egyben.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szívesen szórakoztatja a kollégáit, vagy általában a környezetében lévő embereket. Még az is lehet, hogy a szakmájává válik a szórakoztatás. Ez esetben, ha profi módon űzi az ipart, akkor kérje is meg az árát. Önnek kell emelnie a saját ázsióját!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Annyi a teendője, hogy lassan úgy érzi, a hullámok összecsapnak a feje felett. A munkamegosztás, és a precíz munkabeosztást kell megtanulnia ahhoz, ha ezen változtatni akar. Egyébként főnöki szidalom, letolás lehet a vége.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ami az egyik pillanatban még jónak és vonzónak tűnik az ön számára, a következőben már kifejezetten bosszanthatja. Megtörténhet ez a munkájával, egy kollégájával, de akár az élete párjának egy fura szokásával is. A hiba a szemléletében van.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: